Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

http://www.sulonurkkala.sivuni.fi/

http://www.neuvokas.org/sosiaali-ja-terv...

http://www.aivoliitto.fi/

pekka.ollila@outlook.com

0440991928

Nastola

  

Minulle voi kirjoittaa ja luottaa toimiessani myös tukihenkilönä, siihen että pidän kuulemani asiat vain itselläni! enkä etsi varattuna (taivaalta tukeville käsivarsilleni tipahtaneen Enkelin kanssa aviossa, vasta/jo menossa 44 s vuosi) mitään "sellaista" seuraa, vaan paljon elämää ja maailmaa nähneenä, juttelen mielelläni asiasta kun asiasta.

 

Vuoden -94/-95 vaihteessa katkesi korkean verenpaineen takia verisuoni ja sain Avh/vasemman puoleisen halvauksen ja jouduin itse hankkimaan kaikki tiedot mitä ja mistä sekä miten selviää uuden ”elämän” kanssa, eikä neuvoja tulla kotiin tarjoamaan.

 

Minulta voi kokemuksia ja neuvoja kysellä, ettei kaikkien tarvis samojen pulmien kanssa painiskella. Reilut n 30v toimin oman alani, myynnin, markkinoinnin ja koulutuksen, kaikki portaat, myyntimiehestä toimitusjohtajaan,

omissa sekä muiden koti/ulkomaalaisessa yrityksessä, sairastuttuani olin erään monialayrityksen Tj:nä, sekä jouduin lopettamaan  menestyvän rahoitusyhtiöni. 

Titteleitä voisin muitakin käyttää, mutta tykkään olla vain kotoisesti kunnioitettavana "kulkukauppiaana".

 

Monen neuvoksen ja päättäjien kättä olen puristanut, kun asiakkaitani oli UKK:n kansliasta tavalliseen kadunmieheen.

 

Suomen teitä yli 1,5 milj. km ja 19 eri maata, joista esim. Saksa ja Kanaria 10 kert, USA ja Lontoo 2 kert on mm Lontoon Soho ja Nykin Harlemit koluttu, Hawajilla 2vk lomailtu) ja onpa niiltä runsaita kokemuksia muistoihinikin kerääntynyt,

 

niistä paljon tekeillä olevassa kirjassa jopa toisillekin kerrottaviksi!!!

 

 

Mitäs nimistä!

Naputtelen tätäkin yhdellä toimivan käden sormella p-tuolissa istuen jo ihan sen takia, että oppisin taas kirjoittaa ja kielioppia sekä sen minkä halvaus minulta vei, useasti kysytty mitä, mistä pedlar ja sulonurkkala ?

Kun ensimmäisen kaupan tein n 5-6 vanhana (n 57v sitten) myyden isoveljen vihaisen monirotuisen nurkkiin kuseskelevan koiran pennun, kun äitivainaa itkien, revityn soffan vierellä sanoi ”nyt toi koira lähtee” niinpä lenkillä ollessani sen myin, isoveli koulusta tultuaan vihaisena sanoi että ainakin hänelle ne saamani 5 mk jotka minä suu suklaassa lupasinkin.


Asiakkaat usein ja vuosia puhuttelivat minua ”kulkukauppiaaksi” ja kerran soi puhelin, toimittaja pyysi avaamaan radion kun joku asiakkaani oli pyytänyt että minulle soitettaisi ”Kulkukauppias” niminen kansanlaulu, (raskasta laukkua kantaen, kulku….) joka tervehdyksen saattama radiossa soikin .

Kulkukauppias kun = Eng Pedlar, siitä se on lähtenyt mukaani!

sulonurkkala, oltiin aikoinaan mökillä, saunoen itse tehtyä sahtia nauttien oli aamulla herättyämme mun pikaveneen, (K. K monet kilpaillut ajoi, viritetty 45 hv Merc perässä) lankomiehen maalaamalla, kylkeen ilmestynyt n 40 cm kirjaimilla SULO joita vene kantoi palamiseensa saakka.

No, oltiin konsernin palaverissa ja nukkumaan lähtiessäni sanoin yökerhoon jääville että sauna on aamulla klo 6 sen mukaan valvotte, aamun virkkuna herättelin muita ja kun konsernin markkinointijoht Hasse L unisena 5 jälkeen kyseli kuka hitzi tähän aika soittaa johon sanoin että sulo nurkkala ja teitä odotetaan saunaan, Hasse pari kertaa toisteli kuka sulo.. sen jälkeen kaikki konsernin postit minulle kulki ”sulon” nimellä ja muissakin oli Pekan tilalla sulo, jopa sisäisissä puh luetteloissa olin sulo!

Joskus aikoinaan otin nimen ”sulonurkkala” (yhteen kirjoitettuna) mukaani ja on kulkenut taiteilija nimenäni, monet sen tietääkin.


©2018 pedlari kertoo - suntuubi.com